دجاجة كاملة مقسمة الى ارباع او حسب الرغبة
بطاطا جوانح
بصل جوانح
فلفل اخضر حار
طماطم اخضر
ثوم
طماطم معجون
بهارات مشكلة( كركم, زنجبيل مرحى, فلفل احمر مطحون, بهارات مشكلة ,حرارات, كسبرة مطحونه, هيل مطحون
قرفة,فلفل اسود وملح او اى بهارت بتفضليها

الطريقة:

نقسم الدجاجة الى ارباع او حسب الرغبة نتبلها بشوية زنجبيل وفلفل اسود وثوم وبهارات مشكلة ونحطها فى الطاجين لو تخلى الدجاجة تتبل بالبهارات شوية تكون احسن لو ما فى وقت عادى
نضع البصل الجوانح فى الطاجين تم الدجاج ونوزع البطاطس والطماطم المقطع والثوم تم فى كاس تانى نضع الطماطم المعجون وباقى البهارات ونحركة حتى يدوب الطماطم ونسكبة على الدجاج حتى تغطيه مع كمية من الزيت وندخلها الفرن
حتى تنضج الخضار تم نحمرها وبس توكل مع خبز او رز ابيض

ملاحظة: للحصول على طعم احلى نشوح البصل فى الزيت اولا تم نضيف ليه الدجاج حتى يتحمر شوية فى الزيت من الجهتين مجرد تحمير تم نضيف ليها الباقى تطلع الطعم احلى بكثير
وما تكثروا من الطماطم المعجون وتكون الصلصة مش خفيفة ولا ثقيلة



دجااج باالخضاار ... Wol_errorهذه الصورة تم اعادة تحجيمها اضغط على الشريط الاصفر للحصول على الحجم الاصلي حجم الصورة الاصلي هو 640x480 ومساحتها 68 كيلو بايت
دجااج باالخضاار ... 96811.imgcache

دجااج باالخضاار ... Wol_errorهذه الصورة تم اعادة تحجيمها اضغط على الشريط الاصفر للحصول على الحجم الاصلي حجم الصورة الاصلي هو 640x480 ومساحتها 68 كيلو بايت
دجااج باالخضاار ... 96812.imgcache

دجااج باالخضاار ... Wol_errorهذه الصورة تم اعادة تحجيمها اضغط على الشريط الاصفر للحصول على الحجم الاصلي حجم الصورة الاصلي هو 640x480 ومساحتها 101 كيلو بايت
دجااج باالخضاار ... 96813.imgcache

دجااج باالخضاار ... Wol_errorهذه الصورة تم اعادة تحجيمها اضغط على الشريط الاصفر للحصول على الحجم الاصلي حجم الصورة الاصلي هو 640x480 ومساحتها 75 كيلو بايت
دجااج باالخضاار ... 96814.imgcache

دجااج باالخضاار ... 96815.imgcache


دجااج باالخضاار ... 96816.imgcache

دجااج باالخضاار ... 96817.imgcache

دجااج باالخضاار ... 96817.imgcache